Om Økofrø

Vi er specialister inden for frø og sædekorn til den økologiske landmand.

Økofrø, er et frøfirma, som er startet foråret 2016. Vi har et godt og bredt sortiment indenfor økologisk markfrø, såsæd, og vildtblandinger. 

Virksomheden drives af Karsten Pedersen der har over 20 års erfaring indenfor økologisk frøhandel og mange års erfaring som økologisk landmand. Med denne baggrund kan du som økologisk landmand altid føle dig tryg i rådgivningen omkring de forskellige frøblandinger. 

Hos ØkoFrø har vi stor fokus på at skabe tryghed for den økologiske landmand vedrørende de økologiske regler.

ØkoFrø er en virksomhed der følger med den teknologiske udvikling og har fokus på, at det skal være let for dig som landmand at finde information om de økologiske produkter du står og mangler. Derfor har virksomheden investeret i en ny webshop der gør det let at købe de produkter du har behov for.

God service er en af hjørnestenene i ØkoFrø og derfor har vi stor fokus på at kunne levere de produkter, som passer bedst til din økologiske bedrift. Derfor er det hos ØkoFrø muligt at få fremstillet specialblandinger og har vi ikke den efterspurgte vare på lager, bestiller vi den hjem med det samme.

 

Hos ØkoFrø er ingen kunder for små og vi sætter en ære i, at rådgive og hjælpe hver enkel kunde på bedst mulig vis. Vi kommer gerne ud til ERFA grupper, men har også gummistøvlerne klar til et besøg hos den enkelte landmand.